Benieuwd naar

de mogelijkheden?

Dé laatste en meest besproken ontwikkeling in de woningbouw is zonder twijfel het energieneutraal bouwen. Gas is schaars en dus is energieneutraal de toekomst. Zo kan een huis,  met behulp van een warmtepomp, duurzaam verwarmd worden. Ook het tappen van warm water en opwekken van energie kan op een duurzame manier worden gedaan dankzij boilers en zonnepanelen. Wij kunnen u hier bij helpen.


Warmtepompen zorgen dus voor duurzame verwarming van een gehele woning. Ook warm tapwater behoort tot de mogelijkheden. Dankzij een warmtewisselaar kan warmte uit de lucht, bodem of grondwater worden gehaald. Voor een warm huis.


Warmtepompen beschikken veelal over geïntegreerde boilers. Wanneer deze niet voldoende toereikend zijn, kan er zonder probleem een externe boiler op worden aangesloten. Zo kunt u altijd warm water tappen.


Warmtepompen zijn duurzaam, maar verbruiken wel veel energie. Zeker wanneer er 'hard gewerkt' moet worden, zoals tijdens de winter. Daarom adviseren wij u gebruik te maken van zonnepanelen, om zo op de energiekosten te besparen.